Merhaba, bugün 30 Kasım 2020 Pazartesi
Marmaraereğlisi Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi Gerçekleştirdi

Marmaraereğlisi Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci birleşimi gerçekleştirildi.

Marmaraereğlisi Belediye Meclisi Haziran - 2020 ayı olağan meclis toplantısı ikinci birleşimi; Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA başkanlığında, Marmaraereğlisi Belediyesi Hizmet Binası konferans salonunda, sosyal mesafe kurallarına uyularak yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Haziran – 2020 ayı Olağan Belediye Meclisi toplantısının ikinci birleşiminde; 1 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.