Merhaba, bugün 2 Temmuz 2020 Perşembe
‘’Pandemide, Normalleşme Sürecinde de Önlem ve Tedbirlerimizi Sürdürüyoruz’’

Marmaraereğlisi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında normalleşme sürecinde de dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe genelinde gerçekleştirilen tüm çalışmalara titizlikle devam ediliyor. Marmaraereğlisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam ettiği çalışmalar halkın ortak kullanım alanlarında yoğunlaşıyor.

Normalleşme dönemi sürecinde açılan tüm cafe ve restaurant vb. işletmelerde hassasiyetle devam eden dezenfeksiyon çalışmaları aynı zaman da kuaför ve berberlerde de sürüyor. Ekiplerin hassasiyet gösterdiği bir diğer konu ise camilerde belirli periyotlarda yapılan dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarının devam etmesi. Ayrıca vatandaşların ortak kullanım alanlarında da (park, bahçe vb.) ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına özenle devam ediliyor.

Koronavirüs ile mücadelede en başından beri titiz önlemler alan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili şunları söyledi; ‘’ İlçemizde belediye olarak en başından beri alınması gereken tüm tedbirleri vatandaşlarımızın sağlığı için aldık. Toplu olarak kullanım sağlanan tüm alanlar da pandeminin ortaya çıkmasından beri göstermiş olduğumuz hassasiyeti göstermeye devam ediyoruz. Bu normalleşme sürecinde de yapmamız gereken önlemlerimizi almaya devam ederek, kurallara uymak. Tüm vatandaşlarımızın da bu konu da duyarlı davranması gerektiğine inanıyorum.’’ dedi.

‘’Pandemide, Normalleşme Sürecinde de Önlem ve Tedbirlerimizi Sürdürüyoruz’’