Merhaba, bugün 30 Kasım 2020 Pazartesi
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Milli kurtuluş mücadelemizin ilk adımı olarak kabul edilen ve tarihimizde bir dönüm noktası olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yıl dönümünde Marmaraereğlisi’nde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tüm dünyada var olan koronavirüs salgın hastalığı sebebiyle kutlama yapılamaması yüzünden etkinlik sınırlı tutuldu. Gerçekleştirilen tören de sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.

Çelenk sunma töreni ilçe merkezinde Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Atatürk Anıtı'na, Marmaraereğlisi İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yaşar Bilgin’in çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okunması ile tören son buldu.

Gerçekleştirilen törene; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Per. Alb. Bayram Ölçücüoğlu ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yaşar Bilgin katıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı