Merhaba, bugün 30 Kasım 2020 Pazartesi
‘’Hemşirelerimiz, Sağlık Hizmetlerinin Her Aşamasında Yanımızdadır’’

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüm dünyanın ve ülkemizin de yaşadığı bu zor günler de özellikle sağlıkçılarımıza düşen büyük fedakarlığın farkındayız diyen Başkan Ata; ‘’ Hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinin her aşamasında yanımızda olan beyaz meleklerdir. Her koşulda ihtiyaç sahibi hastalara yardım elini uzatan hemşirelerimiz, sektördeki en önemli yeri dolduran kişilerdir. Hemşire, her ortamda, ister hasta ister sağlıklı olsun her yaştaki bireye, ailelere, gruplara ve topluluklara bakım verir. Bu bakımı diğer sağlık çalışanları ile iş birliği içerisinde yürütürken, bizzat kendisi tarafından yürütülmesi gereken durumlarda da kendi bilgisini, deneyimini kullanır.

Yaşadığımız salgın hastalık dolayısıyla büyük bir öz veri ile mesleklerini ifa eden hemşirelerimiz, toplumumuz açısından önem taşımaktadır. Görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları zorluklara mücadele eden ve toplum sağlığı için çalışan her vatandaşımız bizim için çok kıymetlidir. Hemşireler Günü vesilesiyle, her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır ve itina ile çalışan, ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını yürekten kutlar, sevgi ve şefkatle yerine getirdikleri görevlerinde başarılar dilerim” dedi.