Marmaraereğlisi’nde Dezenfekte Seferberliği Devam Ediyor

Marmaraereğlisi Belediye Corona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakları ve caddeleri dezenfekte ederek halkın sağlığını koruma altına alıyor. Vatandaşların sağlığı için Marmaraereğlisi Belediyesi’nde bulunan tüm birimler büyük bir öz veri ile çalışıyor.
Marmaraereğlisi’nde Salı günleri kurulan pazar yerinde, pazar kurulmadan önce tüm yüzeyler dezenfekte edilerek halkın daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapması sağlanıyor. Pazar yeri toplandıktan sonra da aynı şekilde ekipler tüm yüzeyleri dezenfekte ediyor.
Tüm Mahalleler Dezenfekte Ediliyor
Tüm dünya ve ülkemiz zor zamanlardan geçerken sağlık konusunda yapmış olduğu projelerle adından söz ettiren ve vatandaşların memnuniyetini kazanan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ilçe genelinde yapmış olduğu dezenfektan çalışmaları ile de beğeni topluyor.
Hummalı bir çalışma içinde olan belediye ekipleri, ülke genelinde durma noktasına gelen belediye faaliyetlerine karşın, ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmalarla göz dolduruyor.
İlçe vatandaşları için her türlü sağlık tedbirini alan Başkan Ata; ‘’ Vatandaşlarımız bu süreçte kendilerini asla yalnız hissetmesinler. Bizler onlar için görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın kurallara uyarak evlerinden çıkmamaları gerekmekte. Bizleri her türlü ihtiyaçları için arayabilir ve bize ulaşabilirler. Bizler ‘söz verdik bize inananlara’ sloganı ile yola çıktık. Tüm vatandaşımızın iyi günde de kötü günde de yanında olmaya devam edeceğiz. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu zorlu zamanları hep birlikte aşacağız. Sizler lütfen uyarılara uyarak evinizde kalın, bizler sizin için çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Marmaraereğlisi’nde Dezenfekte Seferberliği Devam Ediyor