‘’Büyüklerimiz Bizim İçin Mukaddestir’’

Yaş alan tüm vatandaşlarımız geçmiş ile bu günümüz arasında birer köprüdür.  Geçmişten gelen tüm geleneklerimiz ve göreneklerimiz bu kişiler aracılığıyla bu günümüze taşınmaktadır. Çınarlarımızın gününü kutlamak amacıyla Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata bir mesaj yayınladı.

Tecrübeleri, Bize Yol Göstericidir

Yaş alan tüm vatandaşlarımız bizim için birer kıymetli çınardır diyen Marmarareğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Toplumumuzda gerek tecrübeleriyle, gerek yaşantılarıyla her konuda örnek almamız gereken büyüklerimiz herkes gibi bizim içinde mukaddestir. Belli bir yaşa gelmiş her vatandaşımız arkasında büyük dersler çıkaracağımız, çok değerli tecrübeler bırakmışlardır. Bu tecrübeler, bize yol gösterici olmasının yanı sıra öğreticidir de. Büyüklerimiz, tabir-i caizse çınarlarımız, toplumumuzda yol gösterici olma vazifesini üstlenmişlerdir. Genel ahlak kurallarımız içinde yer alan büyüklerimize duyduğumuz saygıyı, toplumun her alanına taşımalıyız. Belediyemiz bünyesinde yapmış olduğumuz her çalışma bu konuyu dikkate alarak, bunun üzerine şekillenmektedir. Ömürleri boyunca türlü fedakarlıklarla bizi bu günlere taşıyan büyüklerimizi sadece bu hafta değil her zaman anlamayı ve yanlarında olmayı temenni ederek, tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyorum.’’ dedi.