Merhaba, bugün 10 Nisan 2020 Cuma
Marmaraereğlisi Zabıtası Fahiş Fiyat Denetiminde

Başkan Ata’nın talimatlarıyla, Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki eczane, market ve diğer satış yerlerini denetledi.

Başkan Ata’nın talimatı doğrultusunda çalışmalara başlayan zabıta ekipleri, fahiş fiyat denetimi gerçekleştiriyor. Corona virüs salgınının gündeme gelmesiyle fahiş fiyat uygulamak isteyen işyerlerine engel olmak adına, denetim çalışması başlatan Marmaraereğlisi zabıtası, ilçedeki market, eczane vb. satış yerlerini denetledi. Vatandaşların son günlerde dezenfeksiyon, kolonya, maske gibi ürünlerde fiyat artışı olduğunu belirtmesiyle beraber harekete geçen zabıta müdürlüğü ekipleri, ürünlerin reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırarak fatura incelemesi yaptı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’Corona virüs salgınını fırsata çevirmek isteyen işletmecilere göz açtırmayacağız. Denetimlerimiz, tüketiciyi koruma ve ürün bulma konusunda oldukça önemli. Uygulamalarımız, büyük bir titizlikle devam edecektir.’’ Dedi.

Marmaraereğlisi Zabıtası Fahiş Fiyat Denetiminde