Merhaba, bugün 10 Nisan 2020 Cuma
Marmaraereğlisi’nde Sigara Denetimi Yapıldı

Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi’nde, kapalı alanlarda sigara kullanımına ilişkin denetim yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından kapalı alanlarda sigara kullanımının önüne geçilmesi amacıyla uygulanan tütün yasağına yönelik Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi’nde denetim gerçekleştirildi. Denetime; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sevil Murtezani, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen ve Zabıta Müdürü Şenol Osmanoğlu tarafından yapılan denetimlerde işyeri sahipleri sigara içme yasağıyla ilgili mevzuat konusunda bilgilendirildi.

Denetimlerde iş yeri sahipleri ve vatandaşların sigara yasağına uyduğu görülürken, denetimlerin devam edeceği bilgisi verildi. Öte yandan yasaklı alanda sigara kullanımına tanık olan vatandaşların ‘’Yeşil Dedektör’’ uygulaması ya da Bakanlığın ALO 184 iletişim hattı üzerinden şikayette bulunabilecekleri söylendi.

Marmaraereğlisi’nde Sigara Denetimi Yapıldı