Merhaba, bugün 8 Temmuz 2020 Çarşamba
Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Düzenlemesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Marmaraereğlisi’nde Yeniçiftlik ve Sultanköy Mahallelerinde,  Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Marmaraereğlisi’nde ilçenin doğal güzelliğinin ortaya çıkması adına yapılan çalışmalar Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatlarıyla belediye ekipleri tarafından tamamlanıyor.

Bu çerçevede Yeniçiftlik Mahallesi site 39 arkası Nilüfer Cadde’sinde bulunan park alanının bordür işlemleri tamamlandı. Bunun yanında Yeniçiftlik Mahallesi bulvar yolu üzerinde bulunan park alanının bordür çevirme işlemlerine geçildi. Ayrıca Sultanköy Mahallesi’nde de bulunan orta refüjün tamiri yapılarak yapımı tamamlandı.

Yapılan işlemler hakkında konuşan Başkan Ata; ‘’ Marmaraereğlisi doğal güzellikleri ile bölgemizdeki güzide ilçelerden biri. Kendi bünyesinde barındırdığı güzelliklerin yanı sıra bunların ortaya çıkması adına bizim de birçok çalışmamız oluyor. Bu kapsamda özellikle yaz aylarında ilçemizin nüfusunun artışına bağlı olarak çalışmalarımıza şimdiden başlayarak önlemler alıyoruz. Halkımızın bizden beklentileri doğrultusunda bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Düzenlemesi Çalışmalarına Devam Ediyor