Belediye Personelinden Başkan Ata’ya Doğum Günü Sürprizi

Marmaraereğlisi Belediyesi personeli, Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın 26 Şubat tarihli doğum gününü sürpriz bir organizasyonla kutladı.

Belediye Hizmet Binası’nda bir araya gelen personel adına, Belediye Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek ve Muharrem Şen, çiçek takdiminde bulundu. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını belediye personeliyle birlikte kesen Başkan Hikmet Ata;  personeline sürpriz doğum günü kutlamasından dolayı teşekkür etti.

Yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını dile getiren Başkan Ata; ‘’Büyük bir incelik göstererek böyle bir doğum günü sürprizi hazırlayan mesai arkadaşlarıma, sonsuz minnet duyuyor ve teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte; halkımıza, milletimize hayırlı hizmetler sunacağımız nice yıllarımız olsun. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Bu vesileyle doğum günümü tebrik eden ve güzel dileklerde bulunan tüm hemşehrilerime de canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.

Belediye Personelinden Başkan Ata’ya Doğum Günü Sürprizi