Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından belediye çalışmalarının tanıtıldığı ve kültürden eğitime içinde birçok konun yer aldığı, Marmaraereğlisi Belediyesi dergisinin ilk sayısı çıktı.

Yılbaşına özel ilk sayısı çıkan ve bundan sonra düzenli periyotlarda çıkacak olan dergi bir taraftan belediyenin yıl içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve çalışmaları vatandaşa sunarken, diğer taraftan da ilçeyle alakalı merak edilen birçok meseleyi kamuoyunun bilgisine sunmakta. Dergi de Marmaraereğlisi Belediyesi’nin yaptığı, alt yapı çalışmaları ve hizmetlerin yanında, kültürel belediyecilik kapsamında gençlere yönelik hizmetlerden, sosyal sorumluluk projelerine kadar, birçok aktivite ve faaliyetin ayrıntıları yer almakta.

Marmaraereğlimizi ve Bizi Anlattık

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’İlçemizdeki vatandaşlarımızı hizmetlerimizden haberdar etmek, Marmaraereğlisi’nde olup bitenleri duyurmak amacıyla böyle bir çalışma hazırladık. Kısacası yönetime geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarımızı, Marmaraereğlimizi ve bizi anlattık.’’

Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi, yılbaşı takvimi ve yılbaşı tebrik kartları ilçe genelinde belediye personelleri tarafından dağıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı