Merhaba, bugün 12 Aralık 2019 Perşembe
Başkan Yardımcısı Şen, Öğretmenleri Ziyaret Etti

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede bulunan bazı okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen gün içerisinde, başta Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okul Müdürü Veli Sırım ve Milli Eğitim Müdürü Adil Özer olmak üzere, S.T.K Ortaokulu, Marmaraereğlisi İlkokulu, Marmara Anaokulu, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sultanköy Ortaokulu, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Nizamettin Demirdöven İlkokulu ve Halk eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarette öğretmenlere özel hediye takdim eden Başkan Yardımcısı Şen; öğretmenlik mesleğinin ve eğitiminin önemine işaret ederek şunları söyledi ‘’Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın yol göstericilerinin, bu kutsal görevi sabır ve sevgiyle sürdüren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi.

Başkan Yardımcısı Şen konuşmasının ardından öğretmenlerden okulların eksikleri hakkında bilgiler alarak, eğitime her konuda destek olacaklarını, ellerinden gelen yardımı sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Yardımcısı Şen, Öğretmenleri Ziyaret Etti