Merhaba, bugün 12 Aralık 2019 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Sultanköy Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu.

Marmaraereğlisi Belediyesi yol çalışmalarını hızlandırdı. İlçedeki mahallelerde altyapı çalışmaları tamamlanmış sokaklarda, asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdüren Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, yolları konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

İlçeye bağlı mahallelerde kısa sürede, yol konusunda önemli mesafeler kat edildiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Sultanköy Mahallesi Bağlar Caddesi gibi önemli bir yol güzergahını sıcak asfaltla kavuşturduk. Yeniçiftlik Mahallemiz’de de sıkıştırılabilir beton yol çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Ekiplerimiz sahada özveriyle çalışıyor. En kısa sürede tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Konforlu yollar için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor