Marmaraereğlisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Marmaraereğlisi, doğal güzelliğine yeniden kavuşuyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce, ilçede arka deniz olarak bilinen bölgede geniş çaplı bir temizlik çalışması yapıldı. Tüm Temizlik İşleri personelinin katıldığı bu çalışma sonucunda, bölge çöplerden ve atıklardan arındırılarak temiz bir hale getirildi.

Arka deniz olarak bilinen bölgenin yeni çehresine kavuşması hakkında konuşan Başkan Hikmet Ata; ‘’ İlçede yapılan temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Ekiplerimiz bu konuda özverili bir çalışma sergiliyor. Bu doğrultuda ihtiyaç görülen her yerde temizleme çalışmaları devam edecek. Ekiplerimiz tam kadro her daim işinin başındadır. Çevremizi temiz tutarak, doğaya olan borcumuzu ödüyoruz.’’ dedi.

Marmaraereğlisi’nde Çalışmalar Devam Ediyor