Marmaraereğlisi Belediyesi Satranç Turnuvası Düzenledi

Marmaraereğlisi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Satranç turnuvası düzenlendi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın talimatlarıyla, Marmaraereğlisi Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Marmaraereğlisi İlçe Temsilciliği tarafından 27 Ekim 2019 tarihinde Yeniçiftlik Belediye Düğün Salonu’nda Cumhuriyetin 96. Yılına özel düzenlenen satranç turnuvasını, Belediye Başkanı Hikmet Ata ziyaret etti. İlçe genelindeki okullardan katılım sağlayan sporcularla yakından ilgilenen Başkan Ata genç sporculara başarılar diledi.

Turnuva alanına gelerek büyük mücadeleye yakından tanık olan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA, çocukların gelişimine faydası olan satranç için verdikleri desteklerin süreceğini bu gibi sosyal ve kültürel aktivelerin sık sık düzenleneceğini belirtti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Satranç Turnuvası Düzenledi