Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
‘’Marmaraereğlisi’nde ilk defa sıkıştırabilir beton yol uygulanıyor’’

Belediye Başkanı Hikmet Ata; Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Mahallesi'nde ilk defa uygulanacak olan, sıkıştırabilir beton yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yeniçiftlik Mahallesi İsmet Ata Caddesi ve bağlı sokaklarda yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ederken, çalışmaları yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerinden bilgiler aldı.

‘’Marmaraereğlis’inde bir ilki gerçekleştiriyoruz’’

Başkan Ata çalışmaların hızlandırılması talimatını vererek, "Devam eden hazırlıklar kapsamında İsmet Ata Caddesi'nde çevre düzenlemesi yapılarak, kullanım ömrünü tamamlamış kilit parke taşlar kaldırıldı ve sahada ilk etap hazırlıkları tamamlandı. Tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla beraber, Marmaraereğlisi’nde bir ilki gerçekleştirerek sıkıştırabilir beton yol uygulamasını hizmete açacağız. “diye konuştu.

Başkan Ata, yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra bölgede de inceleme yaparken, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

‘’Marmaraereğlisi’nde ilk defa sıkıştırabilir beton yol uygulanıyor’’