Başkan Ata, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yeniçiftlik Mahallesi'nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yeniçiftlik Mahallesi Lütfü Kurt Caddesi ve bağlı sokaklarda yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ederken, çalışmaları yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerinden bilgi aldılar.

Başkan Ata çalışmaların hızlandırılması talimatını vererek, "Devam eden hazırlıklar kapsamında Lütfü Kurt Caddesi'nde çevre düzenlemesi yapılarak, kullanım ömrünü tamamlamış kilit parke taşlar kaldırılıyor ve sahada ilk etap hazırlıkları tamamlanıyor. Tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla beraber, sıkıştırılabilir beton serimi gerçekleştirerek yolu hizmete açacağız." diye konuştu.

Başkan Ata ve Başkan Yardımcısı Özüpek, yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra bölgede de inceleme yaparken, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

Başkan Ata, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi