Merhaba, bugün 16 Nisan 2024 Salı
Belediye Başkan Yardımcısı Şen, Marmaraereğlisi Belediye Spor Maçını Taraftarlarla Birlikte İzledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; Marmaraereğlisi Belediye Spor’un ilk maçını Kulüp Başkanı Servet Ünal ile birlikte büyük bir heyecanla izledi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi, Marmaraereğlisi Belediye Spor - Muratlı Belediye Spor maçı ile başladı. Maç öncesi iki takımın soyunma odasına giden Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; sporda kaybetmenin de kazanmanın da olabileceğini ifade ederek oyuncalara tatlı ikramında bulundu, ardından tribünde futbolseverler ile karşılaşmayı izledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada 1-0 galip gelen temsilcimiz Marmaraereğlisi Belediye Spor oyuncularını, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik etti. Maçın ardından açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen, “Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligi müsabakalarında ilçemizi temsil eden, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü’müzün Marmaraereğlisi Stadyumunda oynanan maçını izledim. Galip gelen takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.