MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Marmaraereğlisi Belediye Hizmet Binası’nda Meydana Gelen İntihar Girişimi İlişkin Basın Açıklaması

İstanbul ili Sultangazi ilçesinde ikametgahı olan vatandaş; Sultangazi Belediyesi’nin kendilerine göstermiş oldukları yer dışında ayakkabı boyacılığı yaparken görüldüğü için, zabıtaların müdahalesi sonucu ayakkabı tezgahı alınmıştır. Bunun üzerine Tekirdağ’a giderken belediye binamızı görüp, araçtan inerek kimseye bir şey söylemeden 5. kata çıkarak intihar girişiminde bulunmuştur.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Hikmet Ata vatandaşın derdini dinleyerek ikamet ettiği ilçede bir iş bulmak üzere Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile iletişime geçerek istişarede bulunmuş, sorunun çözümü ile alakadar olmalarını rica etmiştir. Bunun üzerine vatandaş intihar girişiminden vazgeçerek emniyet güçlerine teslim olmuştur.