Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
Marmaraereğlisi Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Eski ambulans aracının ömrünü tamamlamasından dolayı yeni ve teknolojik donanıma sahip bir ambulansa ihtiyaç duyan Marmaraereğlisi Belediyesi yeni ambulansına kavuştu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, hayata geçirdiği sosyal projeleriyle vatandaşın hizmet beklentisini en iyi şekilde karşılamaya devam ediyor. Nisan ayından bu yana hizmet veren Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Hasta Nakil Ambulansı, özellikle ihtiyaç sahibi olan ve acil müdahale gerektirmeyen, yatağa bağımlı vatandaşları evlerinden randevu aldıkları sağlık kuruluşuna, taburcu olanları ise; sağlık kuruluşundan evlerine ücretsiz bir şekilde naklini sağlıyor.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı Hasta Nakil Ambulansımız vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Özellikle yatalak hastalarımız ve nakil problemi yaşayan vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanabileceği bu ambulansla büyük bir eksikliği gidermiş olduk. Nakil ambulansımızın şehrimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Araç Filosuna Bir Yenisini Daha Ekledi