Sultanköy Trafik Işıkları Kullanıma Açıldı

Marmaraereğlisi Sultanköy Mahallesi, Tekirdağ-İstanbul yolu üzerinde bulunan trafik ışıkları, Başkan Ata’nın çalışmaları sonucunda kullanıma açıldı.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu halk günü toplantısında; Sultanköy’lü vatandaşların Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya, trafik ışıklarının çalışmamasından ötürü, yaşadıkları mağduriyeti anlatmaları sonucunda Başkan Ata konuya el attı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Sultanköy Mahallesi’nde stratejik bir noktada bulunan trafik ışıkları kullanıma açıldı.

Tekirdağ-İstanbul yolu üzerinde bulunan; Sultranköy Mahallesi’ne giriş çıkışlar için konumlandırılan trafik ışıkları, yıllardır çalışmıyordu. Özellikle yaz aylarında trafik akışının yoğun olduğu bölgede, ışıkların çalışmaması çok sayıda trafik kazasının yaşanmasına yol açmıştı.

Halkımızın can güvenliği önceliğimiz

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Halk günü toplantımıza gelen Sultanköylü vatandaşlarımızın bizlerden böyle bir talepleri oldu. Trafik ışıkları çalışmadığı için yaşanan mağduriyet ortada. Kurban Bayramından önce bu sorunu çözeceğimize söz verdik ve yerine getirdik. Halkımızın can güvenliği her zaman önceliğimiz olacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

Sultanköy Trafik Işıkları Kullanıma Açıldı