MARTAŞ Liman Genel Müdürü Orhan Çebi’den Resim Sergisine Ziyaret

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Okulu öğrencilerinin hazırladığı Yıl Sonu Resim Sergisi’ne ilgi devam ediyor.

Yaz Okulu öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği, Marmaraereğlisi Belediye’nde devam eden Yıl Sonu Resim Sergisi büyük beğeni topladı. Kaptan Şirketler Grubu MARTAŞ Liman Genel Müdürü Orhan Çebi ve iş adamı Ertan Furtun, Marmaraereğlisi Belediyesi’ne gelerek öğrencilerin yaptığı eserleri tek tek inceledi. Hazırlanan eserlerden satın alarak öğrencilere destek oldu.

Yıl Sonu Resim Sergisi’ni gezerken MARTAŞ Liman Genel Müdürü Orhan Çebi ve iş adamı Ertan Furtun’a, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Şen; sergiyi gezip öğrencilere destek olduğu için Orhan Çebi’ye teşekkür etti.

MARTAŞ Liman Genel Müdürü Orhan Çebi’den Resim Sergisine Ziyaret