Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Okulu Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından açılan yaz okulu öğrencilerince hazırlanan resimler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Resim öğretmeni Nazmiye Uyanık tarafından verilen resim dersine katılan öğrencilerin; yaz boyu yaptıkları çalışmaları, Marmaraereğlisi Belediye Hizmet Binasında açılan sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu. Yağlı boya eserleri ortaya koyan 52 öğrencinin sergisine vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Serginin açılışını Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamımız Sıtkı Zehin, Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Muharrem Şen yaptı.

Açılışın ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Yaz Okulu Projemiz öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Bu yıl toplamda 280 öğrenci Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitime başlama imkanı buldu. Öğrencilerimizin dönem boyunca yapmış olduğu eserlerin, sergi açılışını yapmak bizim için büyük bir gurur. Halkımızdan da bu yönde aldığımız olumlu görüşler çok hoşumuza gidiyor. Çocuklarımızın sosyal açıdan gelişimi bizim için çok önemli. Yaz Okulu Projesini gelecek yıllarda daha da geliştirerek, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sunacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Marmaraereğlisi Belediyesi Yaz Okulu Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Düzenledi