Marmaraereğlisi’nde Ay Işığında Sinema Sinema Keyfi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını keyfe dönüştürmek ve vatandaşlara dolu dolu bir yaz yaşatmak amacıyla açık hava sinema keyfini ilçe sakinlerinin ayağına getirdi.

‘’Ay ışığında Sinema Geceleri’’ sloganıyla düzenlenen program kapsamında, Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden Hedefim Sensin sinema filmi, vatandaşlar ile buluştu. Marmaraereğlisi sahil caddesinde kurulan dev ekranda, vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı. Çocuklar açık hava sinemasıyla ilk kez tanışırken büyükler de sinema keyfinin tadını çıkardı.

Ay ışığında sinema gecelerine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Hedefim Sensin sinema filmini kahkahalarla izlediler ’’Ailemizle birlikte keyif alarak izlediğimiz açık hava sinema gecesinden, büyük memnuniyet duyduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi’ne böyle bir etkinlik hazırladıkları için çok teşekkür ederiz.’’ dediler

Marmaraereğlisi’nde Ay Işığında Sinema Sinema Keyfi