Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata İftarını Öğrencilerle Açtı"BELEDİYE BAŞKANI HİKMET ATA ÖĞRENCİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU"

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Veli Sırım’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Namık Kemal Meslek Yüksekokulu yemekhane salonunda düzenlenen iftar programına; Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Sadullah Kalaycı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Müftüsü Yusuf Arslan, SGK Müdürü Yurdaer Tecir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Berat Özdemir, Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler katıldı.

Ailelerinden uzakta olan öğrenciler, üniversite yemekhanesinde kendileri için ayrılan masalarda okunan ezanla birlikte oruçlarını açtı.

iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin ile birlikte katılan Başkan Ata, yemek sırasında öğrencilerle sohbet ederek, "Ailelerinden uzakta, ilçemizde okuyan gençlerin buradaki ailesi bizleriz. Bugünkü iftarımızı ailelerinden, annesinden, babasından uzak olan, Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenci kardeşlerimizle beraber açtık. Rabbim niyetlerimizi kabul ve makbul eylesin" ifadesinde bulundu.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata İftarını Öğrencilerle Açtı