Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
İlk İftar Halkla Beraber"Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İlk İftarını Halkla Beraber Yaptı."

İlk İftar Halkla Beraber

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata Ramazan ayının ilk orucunu Marmaraereğlili vatandaşlarıyla birlikte açtı.

ilk iftarını vatandaşlarla birlikte Hacı Sait İlbeyi Erkek Öğrenci Yurdunda açan Belediye Başkanı Hikmet Ata; programlarının müsait olması durumunda iftarlarını halkla birlikte açacağını belirtti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘’İlk iftar yemeğini; halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yüce Rabbimden; tutulan oruçları kabul etmesini diliyorum.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Kardeşliğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı ramazan ayının, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyoruz. Önemli bir ibadet ile birlikte önemli bir sosyal dayanışma ve paylaşma ortaya çıkıyor. Hepimizin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin ramazanını tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.