1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun"Başkanımız Hikmet Ata´nın 1 Mayıs Mesajı"
Belediye Başkanımız Hikmet Ata’nın ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Hikmet Ata mesajında “Emeği, alın teri ve üretimiyle ülkemize değer katan bütün çalışanlarımızın şanlı bayramı olan; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. 1 Mayıs çalışanlar tarafından birlik, dayanışma ve haksızlıklara karşı mücadele günü olarak bütün dünyada kutlanırken aynı zamanda işçilerin çalışma hayatında yaşadığı sorunların bu önemli gün vesilesiyle gündeme getirilip tartışılması da bir o kadar önemlidir. İşçi ve emekçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, haklarına sahip çıkılması için Marmaraereğlisi Belediye’si olarak elimizden gelen her türlü imkânı sağlayacağız. Bu sebeple emeğin, dayanışmanın, demokrasinin, özgürlüğün ve barışın bayrağını hep birlikte dalgalandıracağız. İşçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayram’ını kutluyor, tüm halkımıza huzur ve barış içerisinde kutlayacakları bir gün diliyorum” dedi.