Merhaba, bugün 23 Mayıs 2019 Perşembe
23 Nisan Marmaraereğlisi’nde Törenlerle Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Marmaraereğli’mizde coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı' nda yapılan çelenk sunma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın ardından sahildeki tören alanında yapılan konuşmalar ve öğrenciler tarafından düzenlenen gösteriler ile kutlamalara devam edildi. Yarışmalarda derece yapan öğrencilere ödüllerinin dağıtılması ile tören devam etti.

Gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Garnizon Komutanı Per. Alb. Bayram Ölçücüoğlu ve tarafından verildi.

Marmaraereğlisi’sinde ki 23 Nisan coşkusu, Yeniçiftlik Mahallesi Nizameddin Demirdöven İlköğretim Okulundaki kutlamaların ardından son buldu.

İlçe genelinde yapılan törenlere Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Per. Alb. Bayram Ölçücüoğlu, Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Marmaraereğlisi’nde Törenlerle Kutlandı