Merhaba, bugün 1 Eylül 2024 Pazar
Marmara ÖÇKB, Marmaraereğlisi İlçesi, Sultanköy Mahallesi, ARGAZ Boru Hattı ve Şamandıra İmar Planı Hk.

DUYURU

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca 30.05.2024 tarihinde onaylanan Marmara Denizi ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi, Tekirdağ İli, Marmaraereğlisi İlçesi, Sultanköy Mahallesi, Argaz Boru Hattı ve Şamandıra amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu 28.08.2024 tarihinde Tekirdağ Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce İl Müdürlüğü Hizmet Binasında, resmi web sitesinde ve e-Plan Otomasyon Sisteminde 30 (otuz) gün süre ile askıya çıkarılmıştır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü resmi web sitesi duyuru kısmından askıdaki planlara ve raporlarına ulaşılabilmektedir.

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü