Merhaba, bugün 21 Şubat 2024 Çarşamba
Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Şekeri Dağıttı

Marmaraereğlisi Belediyesi, Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili nedeniyle ilçenin tüm camilerinde vatandaşlara kandil şekeri dağıttı.

Marmaraereğlisi Belediye personeli ilçede bulunan tüm camilerde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirerek, Marmaraereğlisi halkının Regaip Kandili’ni kutladı. Kandil simidi dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin kandil ikramları etkinliğini gelenek haline getirdiğini belirten vatandaşlar, uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Vatandaşlar, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkür etti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Şekeri Dağıttı