Merhaba, bugün 21 Şubat 2024 Çarşamba
BAŞKAN HİKMET ATA’DAN YENİ YIL MESAJI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Hikmet Ata, kutlama mesajında, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2024 yılında da Marmaraereğlisi’ni daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Başkan Hikmet Ata, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Marmaraereğlisimizi daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2023 yılını geride bırakıyoruz. Geride bıraktığımız 2023 yılında hedeflerimiz doğrultusunda her alanda ilçemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık.

2024 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen, Trakya’nın tarih kokan vitrin kenti Marmaraereğlisi için yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bunu da hep birlikte, birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın Marmaraereğlimize, milletimize ve tüm insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.”