Merhaba, bugün 21 Şubat 2024 Çarşamba
21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Kutlandı

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü sebebiyle Marmaraereğlisi’nde faaliyet gösteren kooperatifler ziyaret edildi.

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü sebebiyle Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede faaliyetlerini sürdüren, S.S.44 No’lu Marmaraereğlisi Kamyoncuları Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi, 2318 Sayılı Yeniçiftlik Tarım Kredi Kooperatifi,  853 Sayılı Marmaraereğlisi Tarım Kredi Kooperatifi ve Marmaraereğlisi Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret ederek hediye takdiminde bulundu.

‘’Birlikte, bu şehrin havasına, suyuna, toprağına sahip çıkacağız’’

Kooperatifleri tek tek ziyaret ederek 21 Aralık dünya Kooperatifler günlerini tebrik eden Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman konu ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’Kooperatifçilik bereket demek, güç birliği demek, dayanışma demek. Birlikte, bu şehrin havasına, suyuna, toprağına sahip çıkmak demektir. Kooperatif güç birliğidir, tek tek başaramadığını el birliği ile başarmaktır, bir çatı altında birleşmektir, bir başına imkansız görüneni omuz omuza vererek mümkün hale getirmektir. kooperatifçilik faaliyetlerinin her alanda yaygınlaşmasını temenni ediyor, üretim ve kooperatif alanında emek veren herkese kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” İfadelerini belirtti

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Kutlandı