Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ‘TIP BAYRAMI’ ZIYARETI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik ettik.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek, sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların bu özel günlerini kutladı. Başkan Hikmet Ata ilk olarak Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Raif Üzmez ve hastane doktorlarını ziyaret etti. Başhekim Raif Üzmez ’in 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Hikmet Ata, günün anısına özel hediye takdiminde bulundu.

Ardından Marmaraereğlisi Devlet Hastanesindeki tüm bölümleri tek tek dolaşan Başkan Hikmet Ata ve beraberindekiler, mesaide olan doktor ile sağlık çalışanlarına hediye takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ifade eden Başkan Hikmet Ata, "Tüm sağlık çalışanlarımız, insanların hayatlarını kurtarmak için fedakarca çalışıyorlar. Özellikle salgın döneminde sonsuz sabır ve gayretle çalışan sağlık ordumuzu tebrik ediyorum" dedi.

‘’Sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz’’

Başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ifade eden Başkan Hikmet Ata ‘’Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. ‘Önce İnsan’ anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi büyük önem taşımaktadır. Toplumların sağlık alanına verdiği önem hedefledikleri modern yaşamın öncelikli koşullarındandır. Sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle çalışarak, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesiyle mesleğine adamış, hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” dedi.

BAŞKAN HİKMET ATA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ‘TIP BAYRAMI’ ZIYARETI