Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
BAŞKAN HİKMET ATA MARMARAEREĞLİLİ EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

Marmaraereğlisi Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle ilçe genelinde kadınlara hediye takdim etti. Kadınların sıcak bir ilgi ile karşıladığı, Başkan Hikmet Ata,” Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlardır. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak adına bu anlamlı günlerini hediyeyle taçlandırdık. ” dedi.

Başkan Hikmet Ata ziyaretleri kapsamında ilk olarak ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı’na giderek burada alışveriş ve satış yapan kadınlara hediye dağıttı. Pazardaki kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Hikmet Ata, pazar yerindeki erkek satıcılara da eşlerine götürmeleri için hediye verdi.

Ardından Marmaraereğlisi Belediyesi’nde görev yapan emekçi kadın personellerin 8 Mart Kadınlar Gününü, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek kutladı. Belediyenin bütün birimlerini tek tek gezen Başkan Yardımcısı Özüpek, hiçbir kadın personeli unutmadan hediyelerini verdi ve günün anısına ithafen fotoğraf çekildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli de mahalle mahalle gezerek ilçedeki emekçi kadınlara Başkan Hikmet Ata’nın günün anısı için hazırlattığı hediyelerini takdim ettiler.

Kadının elinin değdiği her işte başarı olduğunun altını çizen Başkan Hikmet Ata, “Toplumumuzun birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadınlarımız, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bu özel günde başta deprem bölgesinde yaşayan depremzede kadınlarımız, şehit eşleri ve anneleri olmak üzere; şefkatin fedakarlığın ve üretkenliğin simgesi olan tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.

BAŞKAN HİKMET ATA MARMARAEREĞLİLİ EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI