Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Marmaraereğlisi Belediyesi, Ramazan Ayının müjdecisi olan olan Berat Kandili nedeniyle ilçenin tüm mahallelerinde vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar Yeniçitlik Mahallesi’nde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personeli ilçenin diğer mahallelerinde kandil simidi dağıtımı gerçekleştirerek, Marmaraereğlisi halkının Berat Kandili’ni kutlayarak Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın kandil mesajını ilettiler. Kandil simidi dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Üç aylar içerisinde yer alan günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamına gelen on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, Berat Kandil’ine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandil’inde hem günahlarımızın affı, hem de insanlığın kurtuluşu için Rabbimize dua edeceğiz. Berat Kandili, Yüce Allah’ın, inanan insanlara sunduğu kıymetli zamanlardan biridir. Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum, Rabbim ’den yapacağımız ibadet ve edeceğimiz duaları kabul buyurmasını niyaz ediyorum.” dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı