Merhaba, bugün 19 Mart 2024 Salı
MARMARAEREĞLİSİ’NDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

Marmaraereğlisi’nde uzun süredir yaşan kuraklık nedeniyle Marmaraereğlisi Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve mahalle muhtarlarının işbirliği ile yağmur duası gerçekleştirildi.

Kış mevsiminin sonlarına gelinmesine rağmen beklenen yağışların gerçekleşmemesi sonucu Marmaraereğlili vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Türkmenli Mahallesi Türbeler Mevkiinde gerçekleştirilen yağmur duasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Marmaraereğlisi İlçe Müftüsü Muhammet Ali Özer tarafından yapılan yağmur duasına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Gökmen, STK’ların yönetici ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’Çiftçilerimizin bereketli bir yıl geçirmesi için hemşehrilerimiz ile birlikte yağmur duası gerçekleştirdik. İnşallah hayırlı yağmurlar yağar ve ürünlerimiz, toprağımız bereketlenir. Allah dualarımızı kabul etsin'' dedi.

Yağmur duasının ardından Marmaraereğlisi Belediyesi vatandaşlara ikramda bulundu.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE YAĞMUR DUASI YAPILDI