BAŞKAN HİKMET ATA, MUHASEBECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Marmaraereğlisi Belediyesi 1-7 Mart arası kutlanan Muhasebeciler Haftası dolayısıyla; İlçede görev yapan muhasebecileri ziyaret ederek, Muhasebeciler Günü’nü kutladı.

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Muhasebecilere ziyaret gerçekleştirerek, günün anısına ithafen kendilerine hediye takdim ettiler.

Muhasebenin; ekonominin temel taşlarından biri olduğunu belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ‘Muhasebecilik sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biridir. Muhasebeciler, Devlet kurumları ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Ekonominin önemli unsurlarından olup, mesleklerini özveriyle yerine getiren Tüm Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizin Muhasebeciler Haftasını kutluyoruz.’’ İfadelerini belirtti

BAŞKAN HİKMET ATA, MUHASEBECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI