Merhaba, bugün 17 Nisan 2024 Çarşamba
TEKİRDAĞ VALİSİ AZİZ YILDIRIM, MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ’NİN YARDIM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Marmaraereğlisi Belediyesi’nin depremden etkilenen yurttaşlar için oluşturduğu Belediye Hizmet Binası’nda oluşturulan yardım merkezini ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından afetzedelere ulaştırılmak üzere Tekirdağ Valiliği, Marmaraereğlisi Kaymakamlığı ve AFAD koordinasyonunda Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Vali Aziz Yıldırım, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardımların toplandığı, paketlendiği ve tasnif edildiği Belediye Hizmet Binası’nda oluşturulan Yardım Merkezi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hikmet Ata’dan bilgi aldı. Yıldırım, kampanyada emeği geçen herkesi tebrik etti.

Vali Aziz Yıldırım’ın ziyaretinde; Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve ilçe protokolü hazır bulundu.