Merhaba, bugün 5 Aralık 2022 Pazartesi
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, 28 Ekim 2022 Cuma günü saat 14.00'da Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Törenine, Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Mustafa Geyik, Belediye Başkan Vekili Fehmi Duman,  Jandarma Komutanı Ceyhun Koştu, İlçe Emniyet Müdür V. Metin Temizer, Sahil güvenlik Komutanı Burak Akanpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Çavdar,  Siyasi Parti Üyeleri, İlçe, Sivil Toplum Kuruluşu Üyeleri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Dernek Başkanları, Gaziler, basın mensupları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurumların Atatürk Anıtı'na çelenklerini sunması ile başlayan tören, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni, günün anlam ve önemine dair konuşmaların yapılması ile son buldu.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ