Merhaba, bugün 18 Eylül 2018 Salı
“Yakınlarını tren kazasında kaybeden vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz”"14 Temmuz Cumartesi günü Marmaraereğlisi ilçe sahilinde çocuklara yönelik yapılması planlanan Süt Şenliği etkinliği, Çorlu ilçesinde meydana gelen elim tren kazası dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi."

TREN KAZASI SONRASI ETKİNLİK İPTAL EDİLDİ

Yaşanan elim tren kazasının tüm halkımızı derinden üzdüğünü dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Uzunköprü ilçesinden İstanbul seferini yaptığı sırada Çorlu ilçesi Sarılar köyü yakınlarında 5 vagonunun raydan çıkması sonucu tren kazası meydana gelerek maalesef 24 vatandaşımız hayatını kaybetti. Tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm halkımızı derinden üzen tren kazası dolayısıyla bizler de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ilçemiz sahilinde ortaklaşa düzenleyeceğimiz Süt Şenliği etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelendik. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olacağını biliyoruz. “dedi.

“Yakınlarını tren kazasında kaybeden vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz”