Merhaba, bugün 1 Mayıs 2024 Çarşamba
Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, İlçe Kaymakamı ve Garnizon Komutanını Makamında Ağırladı

Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Mustafa Geyik'i makamında ağırladı.

Görüşme sırasında Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, ilçenin huzur ve güvenliği için birlikte çalışma kararlılığını vurguladı. Ortak çabaların ilçenin daha da gelişmesi ve güçlenmesi için hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Başkan Bozkurter, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, " İlçe Kaymakamımız Sn. Gökhan Gürbüzerol ve Garnizon Komutanımız Sn. Topçu Binbaşı Mustafa Geyik’i makamımda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. İlçemizin huzuru ve güvenliği için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin daha da gelişmesi ve güçlenmesi için ortak çabalarımızı sürdüreceğiz.’’ dedi

Ziyarette, ilçenin güncel konuları ve yapılacak ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İlçenin sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda daha da ilerlemesi için atılacak adımlar ele alındı.