Merhaba, bugün 19 Temmuz 2018 Perşembe
Başkan Uyan oyunu kullandı"Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Cumhurbaşkanlığı ve 27´inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oyunu kullandı."

Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali Ortaokulu 1014 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Uyan, oy kullandığı okuldaki diğer sandıkları da ziyaret ederek görevli personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi ve oy kullanmak için ilçemizdeki diğer okullara da gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Başkan Uyan seçimin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek; "Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olsun. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum" dedi.
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN SANDIĞA ULAŞIMINI SAĞLADIK
Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi, Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinde sandığa ulaşmakta güçlük çeken yaşlı, engelli ve yatağa bağlı vatandaşları servisler ve hasta nakil ambulanslarıyla sandığa ulaştırdı.

Servisler ve hasta nakil ambulanslarıyla sandığa ulaşarak oylarını kullanan 80 vatandaşımız sağladığı İmkanlardan dolayı Başkan Uyan’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Uyan oyunu kullandı