Merhaba, bugün 20 Ağustos 2018 Pazartesi
Marmaraereğlisi’nde Kadir gecesi dualarla idrak edildi"Marmaraereğlisi’nde Kadir gecesi dualarla idrak edildi."

İlçedeki camilere ibadet için giden vatandaşlara Marmaraereğlisi Belediyesi personelince kandil şekeri ikram edilerek Başkan Uyan’ın Kadir gecesi mesajı iletildi.

Marmaraereğlisi belediyesinin her Kandil gününde vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Uyan; “Tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Rahmet ayı olan Ramazan’da oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi’ne ulaştık. Bu mübarek gecenin ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, ülkemizde birlik ve beraberliğinin pekişmesine ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinde oynan kötü oyunların bitmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum. ”diye konuştu.

Marmaraereğlisi’nde Kadir gecesi dualarla idrak edildi