Başkan Uyan Sultanköy Mahallesi İle İftar Yemeği'nde Buluştu

Sultanköy Mahallemizde düzenlenen 4. iftar organizasyonumuza mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. TESKİ tarafından gerçekleştirilen Kanalizasyon temel atma töreni sonrası iftar programının yapılacağı alana Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve protokol üyeleri ile birlikte gelen Belediye Başkanımız İbrahim Uyan iftar yemeği öncesi yaptığı yaptığı kısa selamlama konuşmasında “Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Mübarek Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşama isteğimizi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda devam ettirerek gerçekleştiriyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmak ve mahalle sakinlerimizi bir arada buluşturmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimize ve birliğimize katkı sağladığını düşünüyorum. Kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.