Başkan Uyan Engelli Haftası Münasebetiyle Düzenlenen Yemekte Engelli Vatandaşlar İle Buluştu

Belediye Başkanımız Sn.İbrahim Uyan; Engelliler Haftası münasebetiyle İlçemizdeki Engelli Vatandaşlarımıza ve Ailelerine,İlçemizde hizmet veren nezih bir mekanda yemek daveti düzenledi. Yemeğe katılan Engelli Vatandaşlarımıza hitaben yaptığı konuşmasında; "Engelli Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, dertlerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz, Sıkıntı ve dertlerinizi, rahatsız olduğunuz durumları paylaşalım istedik" diyerek, Türkiye genelinde ilk defa Marmaraereğlisi'nde uygulanacak olan ve arazisini belediyemizin tahsis ettiği, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaklaşık maliyeti 30.000.000 TL.'ye yapımı tamamlanacak olan Engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezi ile yaşlı bakım evinin proje aşaması tamamlandı. Yakında yapımı başlanacak olan bu proje tüm Trakya'ya hizmet verecek müjdesini verdi.
    Yemeğin ardından masaları tek tek dolaşarak engelli vatandaşlarımızla sohbet eden Başkanımız Uyan, Her türlü ihtiyaçlarında engellilerin yanlarında olduklarını belirterek,Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diledi.
    Ayrıca Belediye Başkanımız ve Eşinin evlilik yıl dönümleri olması sebebiyle Engelli vatandaşımızın vermiş olduğu hediye duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Çok mutlu olduklarını ifade eden Başkanımız Uyan ve Eşi Hediye için vatandaşımıza çok teşekkür ettiler.