Merhaba, bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
Çağrı Merkezi(0850) 440 09 59
MENÜ
6 Nisan Marmaraereğlisi Belediyesi Devir Teslim Töreni Marmaraereğlisi Belediyesi Devir Teslim Töreni Halkın Belediyesinin Temelleri Bugün Atıldı! Milletvekilimiz Sn. İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Candan Yüceer, Önceki Dönem Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Albayrak, İl Başkanımız Sn. Özgür Taşmerdivenli, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Büşranur Pelen, İlçe Başkanımız Sn. Saim Boz, İlçe Belediye Başkanlarımız, Bakırköy İlçe Başkanımız Sn. Gizem Başaran, Parti Meclis Üyemiz Cem Aydın, İl Örgütümüz, İlçe Örgütümüz ve halkımız ile bu görevi Önceki Dönem Belediye Başkanı Sn. Hikmet Ata’dan devir aldık. Hizmetlerimizi daha da geliştirmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için kararlıyız. Yeni dönemde, şehrimizin her bir köşesine ulaşarak, daha etkin ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle, birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz.
6 Nisan 2024 Yerel Seçimlerini toplam oyun yüzde 32.24´ünü alarak Belediye Başkanı seçilen Mustafa Onur BOZKURTER, Marmaraereğlisi İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını aldı. 2024 Yerel Seçimlerini toplam oyun yüzde 32.24´ünü alarak Belediye Başkanı seçilen Mustafa Onur BOZKURTER, Marmaraereğlisi İlçe Seçim Kurulundan Mazbatasını aldı. 5 Nisan Cuma günü saat 15:00´da Meclis Üyeleri, Partililer ve Seçmenleriye birlikte İlçe Seçim Kuruluna giderek Mazbatasını alarak resmen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı oldu. Mustafa Onur BOZKURTER, daha sonra Adliyenin önünde toplanan yüzlerce seçmene bir konuşma yaptı. Konuşmasında ”Bana verilen bu mazbata aslında halkımıza ait. Bu mazbata hizmetle dolu geçecek uzun yılların habercisi.” dedi. Mazbatalarını alan Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri toplu fotoğraf çektirdiler. Fotoğraf çekimlerinden sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in devir teslim törenine katılmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gittiler.
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Çerez Politikamızı ve Aydınlatma Metnini inceleyebilirsiniz.