Merhaba, bugün 2 Ekim 2022 Pazar
Marmaraereğlisi Belediyesi´nin Yaz Okulu Öğrencilerine Sürpriz Gezileri Devam Ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim gören öğrencilere müze ve tema park gezisi düzenledi.

Çocuklar hem anlamlı hem de keyifli bir gün geçirdiler

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren; Gençlik Merkezi Yaz Okulu’nda eğitim-öğrenim gören çocuklar, sürpriz geziler kapsamında çevre illerde bulunan Atatürk Evi Müzesi ve Tema Park’a götürüldü. Marmaraererğlisi Belediyesi’nin çocuklar için tahsis edilen araçlarıyla tema parka giden minikler, çocuklar için inşa edilen hayal dünyasında gönüllerince eğlendiler. Ardından Ata’mızın hatırasının yaşatıldığı Atatürk Müze Evi’ni ziyaret eden minikler, Ata’mızın hayatı ile ilgili merak ettikleri bilgileri uzman rehberler tarafından öğrenerek, merak ettiği soruların cevaplarını aldılar.

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi Yaz Okulu öğrencileri geziden duydukları mutluluklarını dile getirerek Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya teşekkür ettiler.