Merhaba, bugün 23 Mayıs 2022 Pazartesi
MAHALLE İFTARLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Marmaraereğlisi Mahalle İftarları hız kesmeden devam ediyor. Sultanköy Mahallesindeki iftarın ardından Yakuplu Mahallesi İftarı da yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

İftar programına Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz Başkan Yardımcıları Sinem Özüpek, Bahattin Çavdar ve birim müdürlerinin yanı sıra Yakuplu Mahalle Muhtarı Hayrettin Kurt katılım sağladı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; iftar programda masaları dolaşarak vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve onların Ramazan aylarını kutladı. Başkan Hikmet Ata, bu mübarek ayda ilçe halkıyla bütünleşmek ve onlarla her zaman birlikteliğimizi göstermek adına böyle bir Ramazan programı hazırladıklarını belirtti.

RAMAZAN AYI SEVGİ AYIDIR

Ramazan ayının bereketini aynı sofra etrafında paylaşmanın mutluluğunu dile getiren, Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘’Marmaraereğlisi halkına öncelikle bizlere gösterdikleri ilgi nedeniyle çok teşekkür ediyorum.  Bizlerde sizlerin bu ilgisine layık olmaya çalışıyoruz. Bu mübarek ayda her mahallemizde sizlerle buluşmak istedik. Kıymetli çalışma arkadaşlarıma ve teşriflerini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime saygılarımı sevgilerimi, şükranlarımı sunuyorum.  Ramazan ayı sevgi ayıdır. Herkes birbirine sahip çıkmalı ve yardım etmeli. Mahalle İftarlarımıza devam edeceğiz. Ramazan ayında hiç kimse evine aç gitmemeli' dedi.

MAHALLE İFTARLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR