Merhaba, bugün 23 Mayıs 2022 Pazartesi
23 NİSAN HAFTASI KUTLAMALARI BAŞKAN HİKMET ATA’NIN OK ATIŞIYLA BAŞLADI

Marmaraereğlisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlamaya başladı. Kutlamalar Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın Okullar Arası Geleneksel Türk Okçuluk Açık Hava Müsabakasında ok atışı yapmasıyla başladı.

Marmaraereğlisi Belediyespor Okçuluk Kulübü ve Marmaraereğlisi Spor Okulu sporcularından  oluşan minikler kategorisi kız ve erkek müsabakalar yarışmada sergiledikleri mücadele ve performanslarıyla göz doldurdular. Minikler 25 m kategorisinde 49 atışta 48 isabet yapan Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü sporcusu Miray Çakır 2021 yılı 49 atışta 43 isabet rekorunu resmi olmayan sonuçlara göre neredeyse zirveye taşımış oldu.

Müsabakanın açılışını yapan Başkan Hikmet Ata; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Okullar Arası Geleneksel Türk Okçuluk Müsabakalarında sporcularla birlikte ok atmanın zevkine ortak olmaktan ve öğrencilerin geleneksel sporlara olan ilgilerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Marmaraereğlisi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında yapılan Okullar Arası Geleneksel Türk Okçuluk ve Okullar Arası Futbol müsabakalarıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 23 Nisan günü yine tüm okullarda ve Marmaraereğlisi sahilde yapılacak tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Ayrıca Marmaraereğlisi Belediyesi de bu sene dev bir organizasyonla Yeniçiftlik Beldesi’nde tadilatı tamamlanan Yeniçiftlik Top Sahası’nda yapılacak olan 23 Nisan Şenlikleri ve kutlamaları için hazırlıklarını bitirdi.

23 NİSAN HAFTASI KUTLAMALARI BAŞKAN HİKMET ATA’NIN OK ATIŞIYLA BAŞLADI