Merhaba, bugün 28 Mart 2024 Perşembe
MARMARAEREĞLİSİNDE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında ilçe merkezinde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende; Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Başkan Hikmet Ata Muhtarlarla Kutlama Yemeğinde Buluştu

Marmaraereğlisi Belediyesinin ev sahipliğinde çelenk sunma töreninden bir gün sonra, on mahallenin muhtarına kutlama yemeği düzenlendi. Kutlama yemeğine, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkan Yardımcı Hüseyin Özdemir, Mahalle muhtarları ve birim müdürleri katılım sağladı.

Muhtarların ve azaların, halkın belediye hizmetlerinden yararlanması konusunda çok önemli bir görevi olduğunu belirten Belediye Başkanı Hikmet Ata “ Bizler mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve hizmetlerin kesintisizce ulaşması için mahalle muhtarlarımızla hep iletişim ve istişare halindeyiz. Gerek muhtarlarımız aracılığıyla ulaşan talepler,  gerekse karşılıklı ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepler, imkânlarımızın elverdiği sürece bizler için emirdir. İlçemizde hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Mahallelerimizin ihtiyaçlarının belirlenmesinde en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızla kurduğumuz bağ, gerçekleştirdiğimiz hizmetleri çok daha değerli kılmaktadır diyen Belediye Başkanı Hikmet Ata ; ‘’Mesai ve yol arkadaşı olarak gördüğümüz, her mahallemiz ile ilgili ayrı ayrı projeler üretip, eksiklikleri ortak akıl yürüterek tespit ettiğimiz, hep birlikte aynı emek ve sabır ile çalıştığımız Muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

MARMARAEREĞLİSİNDE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI